Velkommen til Gjern Aftenskole

Gjern Aftenskole er klar til en ny sæson

Årets program byder både på ”gamle kendinge” og en del nyheder, blandt andet kurser, hvor man kan lære at gør-det-selv, synge, optage og redigere video, flette med paracord, tegne og male, samt lave flødeboller og indisk mad. I brochuren findes naturligvis også de populære fag inden for bevægelse, litteratur og historie, samt mange forskellige kreative fag.

Programmet byder også på en foredragsrække med fire foredrag, samt et debatarrangement, der dækker vidt forskellige emner. Her kan man komme med til New Zealand og Amazonas, høre om storsvindlere, mordere og forbryderbander i Danmark, samt møde Peter Freuchen og se nærmere på en række af landets mest kendte og elskede dialekter.

Ved tre arrangementer er der sat ekstra fokus på naturen. Første gang, er når man sammen med naturvejleder Jan Kjærgaard kan lære mere om skovens træer og andre planter langs banestien i Gjern. I efteråret arrangerer aftenskolen også en rundvisning i Jan Christensens smukke japanske have i Galten, samt på besøg i en bigård, hvor man kan komme helt tæt på biernes forunderlige verden sammen med biavlerne Flemming B. Thorsen og Poul Fjeldsted.

Vi håber du finder noget i programmet, som frister netop dig, men hvis det ikke er tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte os med dine ønsker og nye idéer.

Vores brochure bliver omdelt i uge 32 i gamle Gjern Kommune, samt Sporup, Søby, Røgen og Linå.  Undtagelsen er bopæle med et ”Ingen reklamer eller gratis aviser” skilt, men alle kan se hele programmet her på hjemmesiden eller hente en brochure på Gjern Bibliotek.

Tjek også vores Facebook-side


Mangler du en gaveidé?
Aftenskolen udfærdiger gavekort for beløb fra 100 kr. og sådan et er alle tiders gave!
Der ydes stadigvæk ekstra tilskud til pensionister, der bor i Silkeborg Kommune.