Velkommen til sæsonen 2017/2018

Gjern Aftenskole er igen på banen med et spændende program af kurser og foredrag

Årets program byder både på ”gamle kendinge” og en del nyheder, blandt andet kurser, hvor man kan lære førstehjælp eller selvforsvar for kvinder, lave mosaikker, fuglebade i beton, kryddersnaps, chokoladekonfekt, drinks og cocktails eller kikke nærmere på fermentering af grøntsager og frugt samt tryllerier til madpakken eller frokosten. I brochuren findes naturligvis også de populære fag inden for bevægelse, litteratur mange forskellige kreative fag.

Programmet byder også på en foredragsrække med fire foredrag, samt et debatarrangement, der dækker vidt forskellige emner. Her kan man komme med til verdens mest lukkede land Nordkorea eller tage en tur til Færøerne, høre hvad man kan finde i den danske muld med en metaldetektor eller hvordan det er at blive udsendt til nogle af verdens katastrofer, samt gøre op med sin angst for at fejle.

Gjern Aftenskole arrangerer også et foredrag med Marie Elisabeth A. Franck Mortensen, som inviterer os på en eventyrlig oplevelse hos "De Kreative Mellemrum" i Gl. Rye, samt en rundvisning på Grønagergård Savværk, hvor Jan Kristensen vil fortælle og vise os hvordan træstammer kan blive til brædder, havemøbler, plantekasser og kunstgenstande.

Flere tilbud efter nytår
Her på siden ser du de fleste af Gjern Aftenskoles tilbud for den kommende sæson. Men hold øje med lokalavisen Kjellerup Tidende og opslagstavlerne på biblioteket, i butikkerne o.l. - der kommer flere arrangementer efter nytår.

Du kan også se alle kurser og foredrag i vores brochure.

Vi håber du finder noget i programmet, som frister netop dig, men hvis det ikke er tilfældet,
er du meget velkommen til at kontakte os med dine ønsker og nye idéer.

Tjek også vores Facebook-side


Mangler du en gaveidé?
Aftenskolen udfærdiger gavekort for beløb fra 100 kr. og sådan et er alle tiders gave!
Der ydes stadigvæk ekstra tilskud til pensionister, der bor i Silkeborg Kommune.