Spændende nyt program fra Gjern Aftenskole

Retsmedicin, syning, hækling, brød og fællessang er blandt nyhederne

Årets program byder både på ”gamle kendinge” og en del nyheder, blandt andet kurser, hvor man kan lære at sy, hækle, synge sammen eller bage lækre brød.

Elsker du at synge sammen med andre, tilbydes der tre aftener med musikmageren Hans Holm, hvor der skal synges sange bl.a. fra Den nye Højskolesangbog.

Programmet omfatter naturligvis også de populære fag inden for bevægelse, litteratur og historie, samt mange forskellige kreative fag.

Lær bl.a. at skabe smukke ting ud at et stykke træ på kurserne i trædrejning, sy dit eget tøj, tasker, puder eller upcycle, eller grib hæklenålen og fremtryl tørklæder, sjaler, puder, tasker, grydelapper, tæpper eller noget helt andet.

Programmet byder også på en foredragsrække med fire foredrag, samt et debatarrangement, der dækker vidt forskellige emner. Her kan man komme med en retsmediciner på spor af levende og døde, besøge en plantage i Sumatra, tage ud på en lang skitur eller en rygsækrejse gennem Vietnam, samt kikke nærmere på den danske sangskat.

I programmet er der også fokus på mad – uanset om man er til brød med eller uden fyld eller har lyst til chokoladekonfekt og hjemmelavede flødeboller.

Brochuren bliver i år ikke husstandsomdelt, men kan findes online her på aftenskolens hjemmeside.

Der ydes stadigvæk ekstra tilskud til pensionister bosat i Silkeborg Kommune.

Hold også øje med hjemmesiden, da der kan komme flere kurser til.

Tjek også vores Facebook-side


Mangler du en gaveidé?
Aftenskolen udfærdiger gavekort for beløb fra 100 kr. og sådan et er alle tiders gave!
Der ydes stadigvæk ekstra tilskud til pensionister, der bor i Silkeborg Kommune.

dof