Spændende nyt program fra Gjern Aftenskole

Foto, syning, hækling, fællessang og brødbagning er blandt nyhederne

Årets program byder både på ”gamle kendinge” og en del nyheder, blandt andet kurser, hvor man kan lære at sy, hækle, fotografere, synge sammen eller bage lækre brød.

Elsker du at synge sammen med andre, tilbydes der tre aftener med musikmageren Hans Holm, hvor der skal synges sange bl.a. fra Den nye Højskolesangbog.

Programmet omfatter naturligvis også de populære fag inden for bevægelse, litteratur og historie, samt mange forskellige kreative fag.

Lær bl.a. at skabe smukke ting ud at et stykke træ på kurserne i trædrejning, sy dit eget tøj, tasker, puder eller upcycle, eller grib hæklenålen og fremtryl tørklæder, sjaler, puder, tasker, grydelapper, tæpper eller noget helt andet.

På to fotokurser kan du lære dit kamera bedre at kende og få inspiration til at tage kreative billeder med både liv og blikfang.

Programmet byder også på en foredragsrække med fire foredrag, samt et debatarrangement, der dækker vidt forskellige emner. Her kan man komme ud at flyve med ørne, besøg et hospital i Sierra Leone og en plantage i Sumatra, tage på rygsækrejse gennem Vietnam, samt kikke nærmere på den danske sangskat.

Kender du ikke Toustrup Forsamlingshus? Så er der nu mulighed for at komme indenfor på en guidet rundvisning, se nærmere på husets flotte kalkmalerier og høre historien om lærer H.E. Jensen, der har udsmykket huset.

I programmet er der også fokus på mad – uanset om man er til brød med eller uden fyld, moderne mad for modne mænd eller har lyst til chokoladekonfekt og hjemmelavede flødeboller.

Brochuren bliver i år ikke husstandsomdelt, men kan fra starten af august findes på Gjern Bibliotek samt andre centralt placerede steder i lokalsamfundet. Det er også tilgængeligt i digital udgave her på hjemmesiden.

Der ydes stadigvæk ekstra tilskud til pensionister bosat i Silkeborg Kommune.

Hold også øje med hjemmesiden, da der kan komme flere kurser til.

Tjek også vores Facebook-side


Mangler du en gaveidé?
Aftenskolen udfærdiger gavekort for beløb fra 100 kr. og sådan et er alle tiders gave!
Der ydes stadigvæk ekstra tilskud til pensionister, der bor i Silkeborg Kommune.

dof