Foredrag og debat

Navn Start Sted Underviser  
Nordkorea 02‑10‑2017 Grauballe Skole Jesper Grønkjær
Se mere   Luk  
  • Navn: Nordkorea
  • :
  • Start: 02‑10‑2017
  • Sted: Grauballe Skole
  • Underviser: Jesper Grønkjær
Se mere   Luk  
Foredrag - mandag aften.

Tag med på en unik og absurd rejse ind i verdens strengeste diktaturstat: Nordkorea.

Jesper Grønkjær er professionel eventyrer - men også tryllekunstner. Han drager ud til nogle af klodens fjerneste afkroge, for at leve og optræde hos befolkningsgrupper uendelig fjernt fra det liv vi kender: hos kannibaler i junglen, beduiner i ørkenen, sheiker i Mellemøsten, indianere på Amazonfloden, massemordere i Mellemamerika osv.

Nu har Grønkjær igen udfordret skæbnen. Denne gang i diktaturstaten Nordkorea. Planen var enkel, men udførelsen svær: at rejse ind i verdens mest lukkede land, og dér sprede dansk smil og humor blandt de sky nordkoreanere.

Ved ankomsten til landet blev Grønkjær modtaget af to vagter der overvågede ham under hele turen. Hans pas blev taget fra ham, og om aftenen blev han lukket inde på hotellet. Han blev afskærmet fra lokalbefolkningen, som han hverken måtte tale med eller fotografere. Til gengæld blev det dagligt til mange timers kørsel for at komme ud for at se monumenter og statuer, der alle havde det ene formål at hylde præsidenterne fra Kim-dynastiet. 

Foredraget er en unik førstehåndsberetning fra en ellers lukket verden. Det er på én gang humoristiske og tankevækkende personlige fortællinger, der krydres med indblik i Korea-krigen og den politik der har skabt et land der er både gådefuldt og mystisk.

 
Foredraget er nummer 1 af 4.
Prisen inkluderer kaffe og brød.

Pris for hele foredragsrækken 250 kr.
 
Enkelt foredrag:
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 17283
Status: Igangsat
Første møde: 02-10-2017 19:30
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Jesper Grønkjær
Priser:
Pens./ efterløns. DKK 80,00
Almen DKK 80,00
Andre kommuner DKK 80,00