Brød du selv har bagt

(Onsdag aften)

Vi bager brød, taler teknik og ingredienser. Hvad gør bl.a. meltyper, væsker og hævemidler for brødet, og hvordan kan arbejdet med en dej give vidt forskellige brødtyper, som hver især kan spises over hele dagen?

Egentligt meget enkelt men også et hav af muligheder, som vi vil dufte til og tage en bid af. Der vil være udfordringer for både nybegyndere og øvede hjemmebagere!

Ca. 1 uge før kurset udsendes supplerende information.

Inkluderet i kursusprisen er 80 kr. til råvarer.

NB! Kurset finder sted d. 25. januar og ikke d. 18. og 25. januar, som tidligere annonceret.
Sidste tilmeldingsfrist er søndag d. 22/1 afhensyn til indkøb af råvarer.
(Onsdag aften)

Vi bager brød, taler teknik og ingredienser. Hvad gør bl.a. meltyper, væsker og hævemidler for brødet, og hvordan kan arbejdet med en dej give vidt forskellige brødtyper, som hver især kan spises over hele dagen?

Egentligt meget enkelt men også et hav af muligheder, som vi vil dufte til og tage en bid af. Der vil være udfordringer for både nybegyndere og øvede hjemmebagere!

Ca. 1 uge før kurset udsendes supplerende information.

Inkluderet i kursusprisen er 80 kr. til råvarer.

NB! Kurset finder sted d. 25. januar og ikke d. 18. og 25. januar, som tidligere annonceret.
Sidste tilmeldingsfrist er søndag d. 22/1 afhensyn til indkøb af råvarer.

Info

Holdnummer: 17103
Status: Afsluttet
Første møde: 25-01-2017 18:00
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere: Kirsten Keller Laursen
Priser:
Pens./ efterløns. DKK 250,00
Almen DKK 280,00
Andre kommuner DKK 280,00

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted
25-01-2017 18:00 25-01-2017 21:45 4,00 Skolekøkkenet Fårvang Skole
  • Start: 25-01-2017 18:00
    Slut: 25-01-2017 21:45
    Lektioner: 4,00
    Lokale: Skolekøkkenet
    Sted: Fårvang Skole

Find vej

Adresse:
Fårvang Skole
(Skolekøkkenet)
Thorsøvej
8882 Fårvang