Chokolade - konfekt til påske

(Én tirsdag aften)

Har du en sød tand, og vil gerne lave hjemmelavede chokolader, men har ikke helt styr på temperering af chokoladen eller brug af forme og transfer sheets? Så er dette kursus noget for dig.

På dette chokoladekursus arbejder vi nemlig med fyldt chokoladekonfekt og påskeæg, transfer sheets, magnetforme såvel som faste forme, samt mørk, lys, hvid og farvet chokolade.

Vi starter med at lave fyldet og derefter tempererer vi chokoladen, så alle får helt styr på hvordan man får den blanke overflade og det helt rigtige knæk.

Du får dine chokolader med hjem i æske sammen med opskrifterne.

Husk et forklæde.

Udgifter til råvarer: 250kr. som afregnes til underviseren kontant eller via mobile pay.

(Én tirsdag aften)

Har du en sød tand, og vil gerne lave hjemmelavede chokolader, men har ikke helt styr på temperering af chokoladen eller brug af forme og transfer sheets? Så er dette kursus noget for dig.

På dette chokoladekursus arbejder vi nemlig med fyldt chokoladekonfekt og påskeæg, transfer sheets, magnetforme såvel som faste forme, samt mørk, lys, hvid og farvet chokolade.

Vi starter med at lave fyldet og derefter tempererer vi chokoladen, så alle får helt styr på hvordan man får den blanke overflade og det helt rigtige knæk.

Du får dine chokolader med hjem i æske sammen med opskrifterne.

Husk et forklæde.

Udgifter til råvarer: 250kr. som afregnes til underviseren kontant eller via mobile pay.


Tilmeld nu

Info

Holdnummer: 18102
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 06-03-2018 17:30
Mødegange: 1
Lektioner: 4.5
Undervisere: Pernille Vestergaard Jensen
Priser:
Pens./ efterløns. DKK 155,00
Almen DKK 180,00
Andre kommuner DKK 180,00

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted
06-03-2018 17:30 06-03-2018 21:30 4,50 Køkken Gjern Skole
  • Start: 06-03-2018 17:30
    Slut: 06-03-2018 21:30
    Lektioner: 4,50
    Lokale: Køkken
    Sted: Gjern Skole

Find vej

Adresse:
Gjern Skole
(Køkken)
Søndergade 17
8883 Gjern