Velkommen til forårssæsonen 2017

Velkommen til en ny sæson. Forårssæsonen 2017 byder på 20 hold, 3 foredrag og et debatarrangement. Vi håber du finder udfordringer og inspiration til mange timers aktiviteter.

Flere nyheder
Forårets program byder på en del nyheder, blandt andet kurser, hvor man kan lære at lave flotte mosaikker, synge i kor eller se nærmere på brødbagning. Hvis du gik glip af efterårets kurser i kreativ papir eller smartphones, har du muligheden igen her i foråret. Vi tilbyder naturligvis også de populære fag inden for bevægelse, litteratur, historie og mange forskellige kreative fag.

Desuden arbejdes der på at tilbyde et kursus i "gør-det-selv" hvor man kan blive dygtigere til at udføre små og større reparationer i hus og have. Tid og sted vil blive offentliggjort i januar. Har du specifikke ønsker til indholdet af et sådant kursus, må du meget gerne give skolelederen besked.

Foredrag og debat
I løbet af foråret kan du komme til tre foredrag og et debatarrangement. Her kan man få et kik bag kulisserne på Århus Teater, høre hvordan det er at være fremmed i det land man er født i, kikke indenfor hos Horn Cider, samt komme helt tæt på droner – de små førerløse fly med mange anvendelsesmuligheder.

Besøget på Århus Teater foregår lørdag d. 11. februar kl. 9.30. Der kan arrangeres fælleskørsel for dem, der har lyst.

Du kan se alle kurser og foredrag i vores folder.

Vi håber du finder noget i programmet, som frister netop dig, men hvis det ikke er tilfældet,
er du meget velkommen til at kontakte os med dine ønsker og nye idéer.

Tjek også vores Facebook-side


Mangler du en gaveidé?
Aftenskolen udfærdiger gavekort for beløb fra 100 kr. og sådan et er alle tiders gave!
Der ydes stadigvæk ekstra tilskud til pensionister, der bor i Silkeborg Kommune.